Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду
    (1998) Білько, Марина Володимирівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Михайлевська, Т. В.
    Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентоспроможність виноробства
    (2004) Загоруйко, Василь Онисимович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Головними факторами, які забезпечують конкурентоспроможність вина, є висока його якість, низька собівартість, довгий термін зберігання і прибуток для підприємства. Всі ці високі показники у виноробстві може забезпечити в першу чергу впровадження у виробництво нових і удосконалених технологій вина.
  • Ескіз
    Документ
    Вискоякісне чисте вино
    (2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Білько, Марина Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Виготовлене із високоякісного винограду сухе вино містить понад 400 корисних для організму людини речовин, в тому числі практично всі необхідні для нормальної життєдіяльності біологічно активні речовини, мікроелементи, ферменти.