Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2021) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Показано доцільність органічних борошняних кондитерських виробів. Наведено розробки звичайних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Існує органічна сировини для виготовлення таких виробів. Представлені розробки можуть бути основою для розроблення органічних кондитерських виробів The expediency of organic flour confectionery is shown. The development of ordinary flour confectionery for special purposes is given. There are organic raw materials for the manufacture of such products. The presented developments can be the basis for the development of organic confectionery
  • Ескіз
    Документ
    Кондитерські вироби та здоров'я людини
    (2009) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Представлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.