Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства
    (2018) Драган, Олена Іванівна
    У статті розглянуто специфічні особливості функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Досліджуються проблеми забезпечення комплексного перероблення сировини, коли у сучасних умовах більшість підприємств м’ясопереробної галузі не переробляють вторинну сировину, не займаються збиранням ендокрино-ферментної сировини, харчової крові для виробництва лікувальних препаратів. Пропонується запровадження на м’ясокомбінатах технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів – виробництва продукції з вторинної сировини (технічна продукція), і медичної продукції тваринницького походження, що надасть можливість для оновлення і подальшого розвитку цих виробництв. Співпраця м’ясокомбінатів і фірм аутсорсерів зможе надати потенційніпереваги, що стануть довгостроковими та дозволять отримати економічні вигоди усім зацікавленим сторонам.
  • Ескіз
    Документ
    Реінжиніринг бізнес-процесів на підприємствах м’ясної промисловості
    (2011) Драган, Олена Іванівна
    У статті розглядаються методичні підходи до застосування технології реінжинірингу на підприємствах м’ясної промисловості з урахуванням специфічних особливостей виробництва м’ясної продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Передумови та проблеми розвитку підприємств м’ясної промисловості України
    (2010) Драган, Олена Іванівна
    У статті аналізуються передумови та проблеми, які мають бути вирішеними для забезпечення конкурентоспроможності на ринку та подальшого розвитку підприємств м’ясної промисловості України. This article analyzes the conditions and problems to be solved to ensure competitiveness in the market and further development of meat industry enterprises of Ukraine.