Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
    (2013) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.
  • Ескіз
    Документ
    Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
    (2010) Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба.