Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Прискорюйте дозрівання тіста
    (2008) Дробот, Віра Іванівна; Тесля, Ольга Дмитрівна
    Показано можливість використання двошвидкісних тістомісильних машин, пресованих дріжджів з високою бродильною активністю, ферментних препаратів нового покоління у разі удосконалення безопарного способу приготування тіста для забезпечення високої якості продукції. The possibility of using two-speed kneading machine, pressed yeast with high fermentative activity of enzyme preparations in case of a new generation improvement straight dough process for providing high quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба
    (2012) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів. Показано, що в результаті використання житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл відбувається перерозподіл співвідношення вільної і зв’язаної вологи в м’якушці хліба, що обумовлює подовження терміну його зберігання. The rye-malt extract and enzyme Novamyl influence on saving of freshness of bread and staling process. The technological instructions on application of rye-malt extract in a baking industry are designed. The usage in bough rye-malt extract and enzyme Novamyl to increase total contents of dextrin of bread and prolong the time of bread storage, are established.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
    (2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена Анатоліївна
    Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
  • Ескіз
    Документ
    Оброблення житньо–пшеничного хліба струмами НВЧ з метою запобігання пліснявінню
    (2004) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Антонюк, Марія Миколаївна
    Наведені результати впливу струмів НВЧ на житньо-пшеничний хліб. Показано ефективність використання СВЧ енергії з метою подовження терміну зберігання хліба без погіршання його споживчих характеристик. Results of UHF streams affect on rye – wheat breads have achieved. Effectiveness of UHF energy use for prolonging storage time of bread without worsening of consumer characteristics has been shown.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
    (2005) Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Лукашевич, І. О.; Гулий, П. А.
    В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.
  • Ескіз
    Документ
    Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
    (2003) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
  • Ескіз
    Документ
    Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за удосконаленого безопарного способу приготування тіста
    (2010) Тесля, Ольга Дмитрівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В матеріалах статті встановлено, що внаслідок технологічних заходів використаних у прискореній технології, білкові речовини та вуглеводи виробів більш податливі дії харчотравних ферментів, що сприяє їх кращому засвоєнню організмом.
  • Ескіз
    Документ
    Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
    (2001) Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Досліджено вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.