Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Кіноа як функціональний компонент рибних страв індустрії харчування(2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина РоманівнаВ представленій роботі надано оцінку якості рибних страв з використанням природної альтернативної рослинної сировини в якості якої обрано кіноа, що містить у своєму складі значну кількість мінеральних речовин, вітамінів і є перспективною сировиною для заміни пшеничного хліба в класичній рецептурі кулінарних рибних виробів In the presented work an organoleptic evaluation of the quality of fish dishes using vegetable raw materials was carried out. quinoa, which contains a large amount of vitamins, minerals and is a promising raw material for the replacement of wheat bread in the classic recipe of fish dishes, was selected as vegetable raw materialДокумент Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних(2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Сомик, Олена ОлександрівнаДосліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.