Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Кіноа як функціональний компонент рибних страв індустрії харчування
    (2020) Дітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна
    В представленій роботі надано оцінку якості рибних страв з використанням природної альтернативної рослинної сировини в якості якої обрано кіноа, що містить у своєму складі значну кількість мінеральних речовин, вітамінів і є перспективною сировиною для заміни пшеничного хліба в класичній рецептурі кулінарних рибних виробів In the presented work an organoleptic evaluation of the quality of fish dishes using vegetable raw materials was carried out. quinoa, which contains a large amount of vitamins, minerals and is a promising raw material for the replacement of wheat bread in the classic recipe of fish dishes, was selected as vegetable raw material
  • Ескіз
    Документ
    Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних
    (2019) Дітріх, Ірина Вікторівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Сомик, Олена Олександрівна
    Досліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.