Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація технології спиртових бражок із кукурудзи
    (2010) Шиян, Петро Леонідович; Українець, Анатолій Іванович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович
    В НУХТ розроблена технологія перероблення сирої та вологої кукурудзи, що дозволяє не тільки зменшити витрати на сировину за рахунок відсутності витрат на ЇЇ сушіння, транспортування, навантаження та розвантаження, зменшення механічних втрат зерна, а має технологічні переваги. The technology of processing raw and wet corn that can not only reduce the cost of raw materials due to lack of spending on its drying, transporting, loading and unloading, reducing mechanical losses of grain, and has technological advantages.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії
    (2011) Вергелес, Георгий Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Кириленко, Роман Григорович
    Наведено результати досліджень по вмісту розчинених вуглеводів і нерозчиненого крохмалю в розріджених замісах, отриманих з використанням кислотостійких ферментних препаратів (ФП) залежно віж рН і температури термоферментивної обробки (ТФО). З точки зору ефективності біоконверсію складових зернової сировини і забезпечення мікробіологічної чистоти напівпродуктів оптимальне значення рН становить 3,8 – 3,4, тривалість оброблення – 180 хв. The results of researches on the content of soluble carbohydranes and insoluble starch in diluted batches derived with the use of acid- resistant enzyme preparation according to pH and the temperature of thermal ferment processing (TFP) are given. From the point of efficiency of bioconversion of grain raw materials and provision of microbiological cleanness of semiproducts the optimum value of pH is 3,8 – 3,4, the duration of processing is 180 min.