Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Створення корпусу для коекструзійних продуктів підвищеної харчової цінності шляхом комп’ютерного моделювання(2013) Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаУ статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. The article explored the possibility of creating shell programming by prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical properties of the resulting products.Документ Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці(2013) Маковецька, Світлана Василівна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичУ статті було досліджено оптимальне використання рецептурних композицій корпуса для коекструзійних продукті з підвищеним вмістом білка з використанням квасолі або чечевиці. За допомогою MS Excel було розроблені рецептурні композиції з урахуванням технологічних особливостей процесу виробництва та вимог нутріціології до продуктів харчування. The paper was investigated the optimal use of prescription compositions case for koekstruziynyh products with high protein content using beans or lentils. Use MS Excel was developed prescription compositions based on the technological characteristics of the production process and requirements nutritsiolohiyi to food.