Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій Вікторович
    Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією
    (2018) Кравчук, Надія Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Черненко, Дмитро Сергійович
    Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу. The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.