Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексна оцінка рівня інноваційного потенціалу підприємства(2012) Левченко, Юлія ГригорівнаУ статті визначено основні підходи до оцінки інноваційного потенціалу, розроблено підхід до оцінювання рівня інноваційного потенціалу підприємства, який базується на поєднанні кількісного та якісного вимірювання наявних ресурсів, які використовуються або можуть використовуватися в процесі інноваційної діяльності.Документ Методичні підходи до визначення ефективності господарської діяльності підприємства(2011) Левченко, Юлія Григорівна; Шекмар, Надія АндріївнаВ статті досліджено методичні підходи до оцінки ефективності господарської діяльності підприємства. В результаті чого встановлено, що система показників ефективності господарської діяльності має відображати витрати всіх видів ресурсів, що споживаються на підприємстві, створювати передумови для виявлення резервів підвищення ефективності виробництва та стимулювати використання всіх резервів, наявних на підприємстві.Документ Аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості(2007) Левченко, Юлія ГригорівнаВ статті проведено аналіз фінансування інноваційної діяльності підприємств окремих галузей харчової промисловості, а саме: кондитерської, хлібопекарської, пиво-безалкогольної, молочної, м’ясної, цукрової. Виявлені основні причини недостатнього фінансування та вкладання коштів, як іноземними так і вітчизняними інвесторами.