Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення реологічних показників какао тертого у процесі переробки в томильній камері(2006) Левіт, Ірина Борисівна; Хомичук, Віктор Андрійович; Дикань, Олексій Олексійович; Івченко, Любов ОлександрівнаУ статті досліджено реологічні показники, отримані у процесі переробки какао тертого в дослідному зразку томільної камери, визначено числові значення показників готової якісної суміші, розглянуто вплив температури ти тривалості перемішування на зміну в’язкості та граничної напруги зсуву. The rheological characteristics obtained during the processing of cocoa liquor in a test sample of a volume chamber were investigated, the numerical values of the parameters of the finished qualitative mixture were determined, the influence of the temperature and the duration of mixing on the change in viscosity and the ultimate shear stress.