Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання технологій 3D друку для підвищення конкурентоспроможності ресторану(2021) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Литвинець, Лариса Федорівнав статті розглянуто перспективність використання методу 3D друку для виготовлення страв та виробів у ресторанах, щоб підвищити його популярність і, відповідно, конкурентоспроможність серед подібних закладів.the article considers the prospects of using the method of 3D printing for the manufacture of dishes and products in restaurants to increase its popularity and competitiveness among such establishments.Документ Формування конкурентних переваг підприємств індустрії гостинності в сучасних умовах функціонування(2018) Литвинець, Лариса ФедорівнаДосліджено теоретичні проблеми забезпечення конкурентних переваг під- приємства, розроблено рекомендації по форму- ванню конкурентних пере-ваг підприємств готель-ного бізнесу в умовах сучасної української еко-номіки. The oretical problems of ensuring the competitive advantages of the enterprise are researched, recommendations for the formation of competitive scales of hotel business enterprises in the conditions of modern Ukrainian economy have been developed.