Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Запровадження планування персоналу в системі управління підприємством
    (2019) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    В роботі досліджуються питання планування чисельності персоналу як напряму удосконалення менеджменту підприємства. Розглянута сутність системи управління, її підсистеми та елементи. Визначені особливості кадрового планування, основні інструменти удосконалення системи менеджменту управління персоналом. The paper investigates the issues of personnel planning as a direction of improving the management of the enterprise. The essence of the control system, its subsystems and elements is considered. Peculiarities of personnel planning, the main tools for improving the personnel management system are identified.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні аспекти ефективного кадрового менеджменту в умовах економічної нестабільності
    (2013) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Розглянуто сучасні методи управління кадрами підприємства та основні напрями оперативної діагностики персоналу. Охарактеризовані критерії ефективності управління персоналом. Для обґрунтування основних висновків представлено групи оцінки кадрового потенціалу за напрямками аналізу. Modern methods of management training company and guidelines rapid diagnostic staff. Author examined performance criteria for personnel management. To substantiate key findings presented to the evaluation of human resources in areas of analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
    (2009) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна; Сичевський, Микола Петрович
    Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.
  • Ескіз
    Документ
    Кадровий потенціал, його місце в системі стратегії розвитку організації
    (2008) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Розглянуто принципи ефективного використання особистого потенціалу людини підприємств харчової промисловості. Висвітлено значення кадрового потенціалу для підприємства в сучасних умовах господарювання. Principles of effective use of staff potential food industry. Deals with the value of human resources for the company in the current economic conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості
    (2008) Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Розглянуто значення управління кадровим потенціалом для підприємства. Висвітлено методи управління кадровим потенціалом та зазначено особливості їх застосування. Освітлено: адміністративні, економічні, соціальні та психологічні методи управління кадровим потенціалом. Сonsider the value of human resources management for the enterprise. Deals with methods of human resources management and described their uses, namely: administrative, economic, social and psychological methods of management personnel.