Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні підходи до отримання концентратів та ідентифікації антоціанів
    (2023) Михайло Васильович; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло Васильович
    Виробництво натуральних харчових пігментів продовжує зростати в усьому світі. Останнім часом спостерігається тенденція використання у виробництві харчових продуктів барвників натурального походження природних пігментів, таких як антоціани.
  • Ескіз
    Документ
    Ідентифікація антоціанів, піраноантоціанів і поліфенольних сполук в екстрактах чорноплідної горобини методом хроматомас-спектрометрії
    (2023) Мілюкін, Михайло Васильович; Подобій, Олена Валеріївна
    Антоціани універсальні природні пігменти, наявні в натуральних продуктах, особливо в тих, що мають синій, пурпуровий, фіолетовий і червоний кольори. Проведено ідентифікацію антоціанів і піраноантоціанів, отриманих рідинною екстракцією різними розчинниками, з ягід чорноплідної горобини методом часопрольотної мас-спектрометрії HPLC/DAD/UV-Vis/ESI-MS-MS. Antocians are versatile natural pigments found in natural products, especially those with blue, purple, violet, and red colors. The identification of аntocians and pyranoanthocyanins obtained by liquid extraction with different solvents from chokeberry berries was carried out by time-of-flight mass spectrometry HPLC/DAD/UV-Vis/ESI-MS-MS.