Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
    (2007) Ястреба, Сергій Петрович; Некоз, Олександр Іванович; Некоз, Сергій Олександрович
    Розглядаються шляхи підвищення довговічності обладнання харчових виробництв шляхом використання систем зменшення тертя та зношування. Показана можливість прояву водневого зношення і використання. позитивного ефекту вибіркового переносу. Наведено результати промислових випробувань різального комплекту м"ясорізальних вовчків, в якому реалізовано явище вибіркового переносу. Рассматриваются пути повышения долговечности оборудования пищевых производств путем использования систем уменьшения трения и износа. Показана возможность проявления водородного износа и использования положительного эффекта выборочного переноса. The Article considers the ways to incearse endurance of food industry equipment by means of attrition and depreciation decreasing system . Article shows the possibility of hydrogenous depreciation display and use of the positive effect of the optional transfer. Provided are the results of industrial test of the cutting set meat-cutting machines, in which the optional transfer took place.
  • Ескіз
    Документ
    Чисельне моделювання напружено-деформованого стану перфорованих деталей
    (2005) Некоз, Олександр Іванович; Штефан, Євгеній Васильович; Некоз, Сергій Олександрович
    У статті проаналізовано основні принципи створення математичних моделей деформування деталей типу перфорованих пластин (решіток). Розглянуто приклад розрахунку решітки м'ясорізального вовчка в експлуатаційних умовах. The paper analyzed the basic principles of creation the mathematical models of deformation of parts such as perforated plates (lattice). The example of calculation lattice the cutting meat top in the operating conditions.