Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексний підхід до створення бездріжджових булочних виробів: інноваційні підходи та перспективи(2024) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Заболотний, Нікіта Андрійович; Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Мамченко, Людмила ЄвгенівнаУ статті представлено результати досліджень, спрямованих на розробку інноваційного без дріжджового хлібобулочного виробу на пшенично медовій заквасці. Отримані результати підтверджують функціональність і конкурентоспроможність нового продукту, що відкриває перспективи його успішної реалізації на ринку України як високоякісного хлібобулочного виробу.Документ Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти(2013) Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна АнатоліївнаВизначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однозначних умов сушіння, подрібнення та інших стадій технологічного процесу, порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в технології продукції ресторанного господарства, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Defined particle size powders of vegetable cabbage and squash by microscopy. It is shown that the unambiguous terms of drying, grinding and other stages of the process, the powder of the cabbage has a higher content of fine fraction. Indicated promising application of powders from squash and cabbage production technology restaurant industry, established scheme uses of the resulting product.