Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Створення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдів(2015) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас, що формуються методом ко-екструзії,використана комплексна суміш гідроколоїдів – желатин- LM пектин. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та їх суміші. Розроблена нова технологія цукерок з комбінованими корпусами. Forthecreationofcertainstructuresofcandiesmassesatformingbythemethodof co-extrusion, theusedcomplexmixturesofhydrocolloids - gelatin – LM pectin. Thetechnologicalpropertiesofthehydrocolloidsandmixtures. It isdeveloped a newtechnologycandieswiththecombinedcorpsДокумент Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії(2008) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаРозроблено конкурентноспроможні технології нових груп цукерок з комбінованими корпусами, що дозволяють значно інтенсифікувати процеси на всіх стадіях виробництва, отримати цукерки з оригінальними органолептичними властивостями із зменшеною калорійністю та подовженим терміном зберігання. Встановлено доцільність використання комплексних сумішей гідроколоїдів. A new technology competitive with combined groups of candy shells that can significantly intensify the processes at all stages of production, getting candy from the original organoleptic properties of reduced-calorie and extended shelf life. Established the feasibility of using complex mixtures of hydrocolloids.Документ Методологічні підходи до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, що формуються методом ко-екструзії(2006) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаЗапропоновано методологічний підхід до розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів (печива та пряників з різноманітними начинками, цукерок із комбінованими корпусами), що формуються методом ко-екструзії.Документ Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів(2008) Оболкіна, Віра ІллівнаРозглянуто комплексне розв'язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії, шляхом розроблення науково обґрунтованих технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами.Документ Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів(2009) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.Документ Науковий підхід до розроблення технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, що формуються методом ко-екструзії(2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та сумішей: желатин – к-карагінан, желатин – LM пектин.Документ Нова технологія кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів(2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.Документ Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання(2008) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.Документ Структуроутворювачі для цукерок з комбінованими корпусами(2007) Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаДля створення певних структур цукеркових мас використані комплексні суміші гідроколоїдів. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів (желатину, низькометоксильованого пектину) та їх суміші.