Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.Документ Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.Документ Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.