Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Освітня діяльність кафедри технології молока і молочних продуктів
    (2014) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Описано історію створення кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університета харчових технологій. Наведено науковий потенціал та напрями науково-дослідної діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів. Охарактеризовано розроблені кафедрою нормативні документи на сучасні види морозива, які були представлені на Міжнародній виставці. We describe the history of the Department of Technology of milk and milk products of the National University of Food Technologies. Shows the scientific potential and areas of research activity of the Department of Technology of milk and milk products. Characterized the Department developed regulations for modern types of ice cream, which were presented at the International Exhibition.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні розробки в молочній галузі
    (2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
    Наведена схема наукової діяльності кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій. Обгрунтовані технології різних видів молочних продуктів зі збалансованим складом основних нутрієнтів. This scheme science department of technology of milk and dairy products, National University of Food Technologies. The technology of different kinds of dairy products with a balanced composition of major nutrients.