Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Теоретичні передумови створення борошняних сумішей для закладів ресторанного господарства(2020) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаВивчено хімічний склад та фізико-хімічні властивості нової нетрадиційної сировини (харчових волокон картоплі), виявлено можливість її застосування у виробництві борошняних сумішей для закладів ресторанного господарства з метою розширення асортименту хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами. There was studied chemical composition and physical properties of new non-traditional raw material (food fiber of potatoes), there was identified possibility of their application in production of flour mixes for restaurants business establishment in order to expand the range of bakery products enriched with food fibers.Документ Збагачення млинчиків високобілковим люпиновим борошном(2018) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Соцька, Юлія Дмитрівна; Лисенко, Дмитро ВікторовичУ статті висвітлено питання щодо перспективності використання люпинового борошна в технології борошняних виробів та страв. Досліджено можливість використання борошна з люпину у технології млинчиків та визначено оптимальну його кількість, яку можливо вносити до рецептурної суміші без погіршення якості готових виробів. The analyses of the domestic and world experience in fortification of nutritional and biological value of flour products by means of using of herbal high-protein raw materials has been presented in the paper. The perspective of using of lupine flour in technology of flow products was shown. The optimal amount of lupine flour in the formula of pancakes without worsening of the quality was determined.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні(2013) Павлюченко, Олена Станіславівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бровко, А. Г.Індустрія ділових зустрічей і пов'язаних з ними поїздок за останні десятиліття зросла в самостійну сферу бізнесу. Обсяг коштів, які витрачаються щорічно у всьому світі на проведення ділових зустрічей, наукових конференцій, виставок, оцінюється в сотні мільярдів доларів. Близько двох третин великих міжнародних ділових заходів зараз проводиться саме в готелях, які мають власні ділові зони і зали для проведення засідань і переговорів, а саме конгрес-готелі. Відповідно до таких змін конгрес-готелі повинні розвиватися. Основною метою статті є аналіз розвитку європейського досвіду ділового туризму, науковий підхід до визначення сутності поняття «конгрес-готель» у закордонній і вітчизняній літературі, визначення характеристик розвитку готельного підприємства та пропозиція можливого використання простору в конференц-залах. Обґрунтовано технологічні параметри автоматичної пересувної системи крісел, яка дає можливість використовувати вільний простір як бенкетний, демонстраційний або виставковий зали. Industry business meetings and associated travel over the past decade has grown into an independent business area. The amount of funds annually spent worldwide on business meetings, conferences and exhibitions is estimated at hundreds of billions of dollars. About two-thirds of major international business activities are carried out in hotels that have their own business areas and facilities for meetings and negotiations, namely at congress hotels. Pursuant to such amendments, congress hotels should be developed. The main purpose of the paper is an analysis of European experience of business tourism; taking a scientific approach to defining the notion of Congress Hotel in foreign and domestic literature; characterizing the hospitality businesses and offering possible use of space in the conference halls. Technological parameters of automatic mobile chair system which allows the use of available space as a banquet, demonstration or exhibition halls have been given.Документ Использование семян льна в технологии соусов(2012) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаВ статье представлены результаты исследования использования муки из семян льна в качестве загустителя и структурообразователя вместо пшеничной муки в технологиях соусов для заведений ресторанного хозяйства. The paper presents the investigation results of using flax seed flour as a thickener and structure agent instead of wheat flour in sauce technologies for restaurants.Документ Екологічний менеджмент у готельному господарстві(2012) Павлюченко, Олена Станіславівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Швед, Т. П.; Чубенок, Н. В.У статті розглянуто переваги впровадження системиекологічного менеджменту у готельному господарстві України. Визначено заходи, необхідні для реалізації основних цілей та завдань екологічного менеджменту, такі, як раціональне споживання електроенергії та води, обмеження використання миючих засобів та перероблення відходів.Документ Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів(2011) Друцька, Вікторія Анатоліївна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаДосліджено влив заміни крохмалю у рецептурі киселів насінням льону на органолептичні та реологічні показники готового продукту. Effect of changing starch by flax seed in jelly recipe on organoleptic and rheological parameters of the finished product has been investigated.