Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічно-функціональних властивостей порошків із буряка(2018) Подковко, Оксана Анатоліївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаУ статті досліджено технологічно-функціональні властивості порошків із буряка, що отримані за допомогою різних методів сушіння. З метою забезпечення високих споживчих характеристик масляної пасти рекомендовано у її складі надавати перевагу використанню порошку з буряка кріогенного методу сушіння.The technologically-functional properties of red beet powders it’s obtained bу criogenic, low temperature spraying and air free drying methods for the using the most efficient of them in the butter paste composition have been investigated by the authors of the paper. Therefore, in aim to ensure high consumer characteristics of butter paste, it is recommended to using red beet criopowder in its composition.