Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Очищення цукрових буряків від зв’язаних забруднень(2010) Хоменко, Олександр Іванович; Пушанко, Микола МиколайовичВ статті представлено результати досліджень складу видалених в процесі транспортування цукрових буряків зовнішніх домішок. Представлено результати відділення цих домішок при різних режимах відмивання. Доведена ефективність додаткового встановлення щіткових пристроїв для більш ефективного вилучення зв’язаних забруднень. The article presents results of research of deleted in the process of transporting sugar beets external impurities. The results of department of these impurities with different modes of laundering have been shown. The effectiveness of the additional installation of brush devices for more efficient removal of related pollution has been proved.Документ Ефективність додаткового очищення соку ІІ сатурації (в процесі його згущення) та сиропу з використанням фільтроперліту(2008) Рева, Леонид Павлович; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна; Пушанко, Микола Миколайович; Дітлашок, Н. Г.; Шубовська, Ю. А.Досліджено використання фільтроперліту не лише для додаткового очищення дифузійного і переддефекованого соків, але й соку ІІ сатурації в процесі його згущення та сиропу. Запропоновано спосіб безпосереднього очищення сиропу фільтроперлітом, який дає кращі результати в порівнянні з іншими способами використання цього реагенту.Документ Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку(2008) Рева, Леонід Павлович; Пушанко, Микола Миколайович; Шульга (Замура), Світлана АнатоліївнаНаведені результати експериментів щодо використання активованої кремнієвої кислоти для підвищення якості очищення дифузійного соку. З'ясовані ефективні концентрації та місця введення реагенту в технологічній схемі цукрового заводу. An experimental result on using of activated silica acid to improve the quality of juice purification has been shown. The effective concentration and points of the reagent entry in the sugar factory technological process has been elucidated.