Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології хліба з використанням хмелю
    (2010) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Проценко, Лідія Василівна
    Розроблено технологію виробництва пшеничних сортів хліба функціонального призначення на хмелевих заквасках без застосування пресованих дріжджів, збагаченого біологічно-активними речовинами хмелю. The developed technology of production of wheat bread of functional purpose on hop leaven without the use of compressed yeast, enriched with biologically active substances of hops.
  • Ескіз
    Документ
    Повертаємося до призабутої технології випікання хліба на хмелевих заквасках
    (2009) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Дахно, Богдана Олексіївна; Церковна, Світлана Борисівна
    Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.Сделан анализ функциональных свойств хмеля. The analysis of the functional properties of hops. The results of studies of the microflora of starter cultures of hop.
  • Ескіз
    Документ
    Роль хмелю у виробництві хліба за сучасними технологіями
    (2008) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Дахно, Б. М.; Церковна, С. М.
    Зроблено аналіз функціональних властивостей хмелю та його технологічного значення в технології хлібопечення. Дано порівняльну оцінку різних способів виготовлення хліба з використанням хмелю. Наведені результати дослідження мікрофлори хмелевих заквасок.