Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Залежність електричних параметрів бурякової тканини від способу електрогідравлічного оброблення(2014) Слива, Юлія Володимирівна; Попова, Інна Вадимівна; Мазур, Лариса МихайлівнаУ статті розглянуто дослідження залежності ступеню плазмолізу бурякоцукрової стружки від електричних параметрів і кількості електроіскрових розрядів.Документ Оцінка життєвого циклу молочної продукції згідно вимог міжнародних стандартів(2014) Попова, Інна Вадимівна; Галіченко, Дарія Михайлівна; Слива, Юлія ВолодимирівнаУ статті розглядається застосування життєвого циклу на прикладі молочної продукції сметана «Біла лінія» виробництва ВАТ «Білоцерківський молочний комбінат». Наводяться результати ОЖЦ, що дозволяють визначити найбільш значущі екологічні характеристики досліджуваної продукції. This paper deals with the application life cycle for example dairy sour cream "white line" of JSC "Bilotserkivskiy Milk Factory". The results of LCA to determine the most significant environmental characteristics of the product.Документ Вплив електрогідравлічного оброблення бурякової сировини на характер структурних змін клітин тканини(2013) Слива, Юлія Володимирівна; Попова, Інна ВадимівнаВ статті розглянуто механізм впливу електрогідравлічного оброблення, як попереднього перед екстрагуванням, рослинної тканини на характер структурних змін клітин, проникність клітинних мембран та, як наслідок, на ефективність процесу екстрагування. The mechanism of influence of electro-hydraulic treatment is considered in the article, as previous before extracting, vegetable fabric on character of structural changes of cages, permeability of cellular membranes and, as a result, on efficiency of process of extracting.Документ Дослідження впливу електрогідравлічного оброблення на перехід складових в екстрагент цукровмісної рослинної сировини(Дослідження впливу електрогідравлічного оброблення на перехід складових в екстрагент цукровмістної рослинної сировини / І. В. Попова, Л. М. Вєрченко, Т. С. Кос, Ю. В. Слива // Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). - С. 62-63., 2009) Попова, Інна Вадимівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна; Вєрченко, Лідія Михайлівна; Слива, Юлія ВолодимирівнаПредставленні результат теоретичних і експериментальних досліджень хімічного вмісту цикорію і цукрового буряку також як і взаємодії його хімічних субстанцій один з іншим під технологічними процедурами.Present the results of theoretical and experimental studies of the chemical content of chicory and sugar beet as well as its interaction of chemical substances with each other in technological procedures.Документ Розробка технологічної схеми добування фруктозо-інулоолігосахаридних сиропів із цикорію в присутності лимонної кислоти(2010) Попова, Інна Вадимівна; Слива, Юлія ВолодимирівнаВизначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.Документ Лимонна кислота у сиропах із цикорію(2011) Попова, Інна Вадимівна; Слива, Юлія ВолодимирівнаВизначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.