Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології у харчовій промисловості
    (2012) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Інноваційний розвиток індустрії здорового харчування дасть можливість у короткі терміни збільшити у декілька разів обсяг виробництва оздоровчої продукції, котрий зараз складає 1…2 %. The prospects of the development of innovative food technologies in Ukraine as the only viable, economically sound, proven long-term activities of the path of the advanced countries of the world. Innovative development of the health food industry will in the short term to increase several times the volume of production of health care products, which is now one ... 2%.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів
    (Наукові праці НУХТ, 2003) Сімахіна, Галина Олександрівна; Штанько, Олег Анатолійович
    У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.