Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Сучаснi способи iнтенсифiкацiї процесу екстрагування цукрози з використанням хiмiчних peaгeнтів(2005) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Купчик, Михайло Петрович; Ліпєц, Антон Адамович; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна МиколаївнаВ статті показано, що перспективним напрямом iнтенсифiкації процесу екстрагування є застосування додаткових хiмiчних реагентів – коагулянтів для підготовки живильної води, що дає змогу значно підвищити ефект очищення соку на дифузії. In article it is shown that the perspective direction of an intensification of process of extraction is use of additional chemical reagents – coagulants for preparation of feed water that gives the chance considerably to increase effect of purification of juice on diffusion.Документ Дослiдження ефективностi застосування дезiнфекцiйного засобу «Жавель-Клейд» на глобинському цукровому заводi(2014) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Бурда, Людмила МиколаївнаУ статті наведено результати технологічних досліджень роботи Глобинського цукрового заводу з використанням в якості антисептику препарату „Жавель Клейд” в порівнянні з використанням формаліну. Researches of the results over of technological work at Globinsky of sugar-house are brought with using as an antiseptic of preparation "ZHAVEL-KLEYD" as compared to the use of formalin.Документ Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості(2006) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Ліпєц, Антон Адамович; Мірошник, Володимир ОлександровичНа підставі математичної обробки результатів експериментальних досліджень встановлена емпірична залежність ефекту очищення соку, приросту редукувальних речовин, ефекту видалення високомолекулярних сполук в процесі екстрагування від температури та рН живильної води, що використовується для вилучення сахарози з бурякової стружки. It was show the empiric dependence of effect of cleaning of juice, the increase of invert substances, the effect of moving away of high molecular connections in the process of extracting from a temperature and рН of feed-water is set on the basis of mathematical treatment of results of experimental researches.