Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Питання удосконалення системи управління якістю продукції, безпосередньо пов’язані із проблемою необхідності пропозицій напрямків, які б впливали на покращення функціонування системи якості, відчого в свою чергу і залежить висока якість виробленої продукції. Дослідження діяльності підприємств хлібопекарської галузі, показали, що основними та першочерговими напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення складової контролю внаслідок алгоритму проведення статистичного приймального контролю за альтернативною ознакою, з метою усунення причин виробництва неякісної продукції. The improvement of product quality management directly related to the problem areas need proposals that would affect the improvement of the system of quality, exclusion and , in turn, depends on high quality products . The research activities of enterprises baking industry , showed that the main priority areas and improve the system of quality control is improving due to component control algorithm of statistical control for receiving alternative grounds, to eliminate causes the production of defective products.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Система управління якістю продукції хлібопекарських підприємств є одним із основних важелів для забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. Quality management system of baking industry enterprises is one of basic levers for providing of effective management quality. With development of economic relations, to our opinion, actual are questions related to their analysis.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування проведення коригувальних та попереджуючих заходів в системі управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Управління якістю готової продукції – багатопланова проблема, розв’язок якої передбачає застосування системного підходу до вирішення задач щодо забезпечення належної якості сировини та матеріалів, відповідного технічного стану обладнання та високої кваліфікації людських ресурсів. Результати проведених досліджень вказують на наявність суттєвих втрат від браку та низької якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі. Quality management of finished goods - multifaceted problem, the solution of which provides a systematic approach to problem solving to ensure proper quality of raw materials, proper maintenance of the equipment and skilled manpower. The studies indicate the presence of substantial losses from the lack and poor quality of output in the baking industry.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування мотиваційного процесу для удосконалення управління якістю продукції
    (2014) Труш, Юлія Леонідівна
    Для усунення прогалин у системі управління якістю розглянуто мотиваційний процес для удосконалення управління якості продукції, що значною мірою сприяє успішному розвитку підприємств. This mechanism refined and supplemented, by comparison with known theories of motivation, the structure of needs and the management block of motivational process, which significantly contributes to the successful development of enterprises.