Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка продуктів для геродієтичного харчування з використанням нетрадиційної сировини(2014) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хавро, Аліна ЮріївнаВ даній статті наведено дані про можливість використання пророщених зерен злакових та бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів для геродієтичного харчування. This paper shows the possibility of using germinated cereal grains and legumes in cereal technology semis for Gerontologic diet food.Документ Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людини(2014) Хавро, Аліна Юріївна; Гащук, Олександра ІзидорівнаВ даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, що дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів. This paper shows the development of innovative recipes pate, thus extending the range Gerontologic diet products.