Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Застосування методики ОСАІ для оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості
    (2010) Харчишина, Олена Володимирівна
    Узагальнено особливості методики ОСАІ, описано результати дослідження за цією методикою організаційної культури окремих підприємств харчової промисловості. Зроблено висновки про перспективи використання методики ОСАІ у вітчизняних умовах.
  • Ескіз
    Документ
    Формування організаційної культури як інструмент управління персоналом підприємства
    (2010) Харчишина, Олена Володимирівна
    Узагальнено зарубіжний і вітчизняний досвід використання організаційної культури в процесі управління персоналом підприємства. Описано переваги організаційної культури як інструменту мотивування персоналу. Подано власні рекомендацій з цієї проблеми.
  • Ескіз
    Документ
    Теоретико-методологічні засади формування організаційної культури підприємства
    (2011) Харчишина, Олена Володимирівна
    Узагальнено результати останніх досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених щодо формування організаційної культури підприємства. Розглянуто процес формування організаційної культури, а також основні його принципи та підходи. Описано результати власних досліджень щодо факторів організаційної культури та особливостей її формування в залежності від етапу життєвого циклу підприємства
  • Ескіз
    Документ
    Корпоративний кодекс як засіб формування позитивного іміджу підприємств харчової промисловості в умовах міжнародного співробітництва
    (2011) Харчишина, Олена Володимирівна
    Розглянуто роль корпоративного кодексу у створенні позитивного іміджу і формуванні організаційної культури підприємств в умовах міжнародного співробітництва. Узагальнено поняття, значення, функції, вимоги до структури та змісту корпоративного кодексу. Зроблено висновок про недосконалість методологічної бази формування корпоративних кодексів. Подано рекомендації щодо створення і впровадження корпоративних кодексів на підприємствах харчової промисловості.
  • Ескіз
    Документ
    Структура організаційної культури підприємства
    (2010) Харчишина, Олена Володимирівна
    Узагальнено результати останніх досліджень вітчизняних та зарубіжних вчених щодо структури організаційної культури підприємства. Описано результати власних досліджень щодо внутрішньої будови організаційної культури. Подано коротку характеристику підсистем та окремих елементів організаційної культури.