Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Подрібнення оптимізованих зернових сумішей(2017) Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Петренко, Алла Олександрівна; Шатківська, Олена ВікторівнаВ статті наведені результати експериментальних досліджень процесу подрібнення зернової та олійної сировини, а також їх сумішей у різних співвідношеннях. Рекомендовано створення оптимізованих за ціною зернових сумішей з подальшим їх подрібненням до необхідних параметрів. Отримані результати, дали змогу розрахувати модуль крупності продуктів подрібнення, встановити вид помелу. The article presents the results of experimental studies of the grinding process of grain and oilseeds, as well as their mixtures in various ratios. It is recommended to create optimized for the price of grain mixtures with subsequent shredding them to the required parameters. The obtained results allowed to calculate the size of the grinding product, to set the type of grinding.Документ Екструзійна обробка нативної сої(2004) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаВ статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів.Документ Екструдовані зернові продукти підвищеної кормової цінності(2004) Шаповаленко, Олег Іванович; Супрун-Крестова, Олена ЮріївнаВ статті розглянуто можливість отримання екструдованих зернових продуктів з підвищеною кормовою цінністю. Досліджено вплив екструзійного оброблення на деякі фізичні і хімічні показники якості отриманих продуктів.Документ Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Шерстобітов, В. В.; Капрельянц, Леонід Вікторович; Дрига, М.Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.