Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження вмісту пектину в солодких стравах, напоях та соусах з біологічно-активними харчовими добавками(2000) Кравчук, Наталія Миколаївна; Шевченко, О. В.Досліджено можливість збагачення пектином нових солодких страв, напоїв та соусів, що набувають лікувально-профілактичних властивостей.The possibility of enrichment pectin new desserts, beverages and sauces, which have therapeutic and prophylactic properties.Документ Поліпшення якості овочевих страв(1998) Кравчук, Наталія Миколаївна; Грищенко, І. М.; Шевченко, О. В.Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.