Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективи
    (2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Лагода, Володимир Андрійович; Чагайда, Андрій Олегович
    У статті розглянуто історію створення, розвиток та перспективи кафедри технології цукристих речовин. The article deals with the history of the development and prospects of the department of sugar technology.
  • Ескіз
    Документ
    Цукор і замінники цукру в харчовій промисловості, їх переваги та недоліки
    (2008) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Григоренко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто переваги вживання цукру як основного продукту харчування населення і необхідність попередження надмірного його вживання. Висвітленні прямі показання до вживання замінників цукру, обґрунтовано переваги вживання натуральних цукропродуктів і цукрозамінників. Розроблено технологію харчового сиропу з цукрового сорго. Вуглеводний, амінокислотний і мікроелементний склад харчового сиропу свідчить про його підвищену біологічну і харчову цінність, що сприяє реалізації принципів здорового харчування населення України.
  • Ескіз
    Документ
    Цукор у харчуванні людини
    (2012) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна
    Наведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.