Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Кафедрі технології цукристих речовин 100 років: історія створення, розвиток, перспективи(2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Лагода, Володимир Андрійович; Чагайда, Андрій ОлеговичУ статті розглянуто історію створення, розвиток та перспективи кафедри технології цукристих речовин. The article deals with the history of the development and prospects of the department of sugar technology.Документ Цукор і замінники цукру в харчовій промисловості, їх переваги та недоліки(2008) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Григоренко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто переваги вживання цукру як основного продукту харчування населення і необхідність попередження надмірного його вживання. Висвітленні прямі показання до вживання замінників цукру, обґрунтовано переваги вживання натуральних цукропродуктів і цукрозамінників. Розроблено технологію харчового сиропу з цукрового сорго. Вуглеводний, амінокислотний і мікроелементний склад харчового сиропу свідчить про його підвищену біологічну і харчову цінність, що сприяє реалізації принципів здорового харчування населення України.Документ Цукор у харчуванні людини(2012) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.