Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія очищення меляси для виробництва амінокислот(2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Гулий, Іван Степанович; Клименко, Лариса СтепанівнаРозроблена технологія очищення меляси для виробництва амінокислот, яка передбачає обробку меляси амофосом у кількості 0,5- 0,75 % до маси меляси з подальшим відокремленням утвореного осаду , що дозволяє підвищити вихід цільового продукту на 10- 15 %.Документ Очищення води оборотної системи гідротранспорту та миття буряків з використанням вітчизняного коагулянту «Полвак»(2001) Салавор, Оксана Мирославівна; Клименко, Лариса Степанівна; Штангеєва, Надія ІванівнаРозроблено спосіб очищення транспортерно-мийної води з використанням осаду 1 сатурації і коагулянту «Полвак», який дозволяє комплексно освітлювати воду, очищати її по завислим частинкам, а також знезаражувати воду і запобігати піноутворенню в ній.Документ Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків(2000) Салавор, Оксана Мирославівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаДосліджено вплив антисептика «Фітосайд» на якісні показники ди-фузійного та сатураційного соків. Показано, що «Фітосайд» має хорошу антисептичну дію, яка залишається стабільною в соку ІІ сатурації і не погіршує технологічних показників дифузійного та очищеного соків.Документ Антисептичний препарат «Фітосайд»(1998) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Качан, В. І.; Лукашевич, К. М.Встановлено, що антисептик «Фітосайд» має кращу біоцидну активність та ширший спектр антимікробної дії порівняно з формаліном і «Бузаном-881», він не погіршує технологічних показників дифузійного соку.Документ Дослідження антимікробної дії нового вітчизняного антисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку(2005) Штангеєва, Надія Іванівна; Савич, Анатолій Никифорович; Клименко, Лариса Степанівна; Дубовець, Олена ВолодимирівнаПроведено дослідження нового вітчизняного атисептика “Нобак” на мікрофлору дифузійного соку. Дію нового антисептика порівнювали з дією традиційного для цукрової промисловості антисептика формалін. Проведені в лабораторних умовах дослідження показали високу бактерицидну дію низьких концентрацій антисептика “Нобак” на мікроорганізми дифузійного соку. “Нобак” рекомендовано як антибактеріальний засіб для цукрової промисловості.