Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products
    (2019) Nykyforov, Radion; Korenets, Yuriі; Frolova, Natalia; Kuzmin, Oleg
    The purpose of this publication is to investigate the mechanism of the restructuring of fishery products using calcium chloride and sodium alginate.
  • Ескіз
    Документ
    Internal mechanisms for establishment of the equilibrium state of water-alcohol mixtures in vodka technology
    (2018) Kuzmin, Oleg; Zubkova, Valentyna; Shendrik, Tatiana; Korenets, Yuriі; Kuzmin, Anton; Bilenky, Pavel
    The aim of the publication is to study the mechanism of the establishment of relaxation of water-alcohol mixtures in the main stages of creating vodka in the application of electrochemical activation at the stage of Na-cationization process water softening.Метою публікації є дослідження механізму встановлення релаксації водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при застосуванні електрохімічної активації на стадії Na-катіонного зм’якшення технологічної води.