root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Статті
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Koretska, Iryna
1
search.filters.author.Kuzmin, Oleg
1
search.filters.author.Maslikov, Maxim
1
search.filters.author.Polyovyk, Volodymyr
Ключові слова
search.filters.subject.fruit
1
search.filters.subject.blend
1
search.filters.subject.cryoscopic
1
search.filters.subject.dessert
1
search.filters.subject.freezing
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2020
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Koretska, Iryna
×
Ключове слово: search.filters.subject.fruit
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Thermophysical characteristics of frozen semifinished products for restaurant technology
(
2020
)
Koretska, Iryna
;
Polyovyk, Volodymyr
;
Maslikov, Maxim
;
Kuzmin, Oleg
Показати більше
The aim of the study is to determine the influence of the rmophysical characteristics of frozen semi-finished products on the quality of desserts.
Показати більше