Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam
    (2021) Sylka, Iryna; Nemirich, Oleksandra; Kyrpichenkova, Oksana; Matyiashchuk, Olena; Pavliuchenko, Olena; Furmanova, Juliia
    Метою дослідження є визначення ефектів загусників на структурні характеристики низькокалорійного яблучного варення. Розроблено технологію варення із яблучного пюре з повним видаленням цукру та з додаванням підсолоджувача.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук
    (2010) Мельнічук, О. Є.; Гащук, Олександра Ізидорівна
    У статті наведено дослідження про розроблення нової технологї виробництва варення з осмотично збезводнених яблук. Запропонована технологія від традиційної відрізняється тим, що виключено процес уварювання, замінивши його осмотичним збезводненням, під час якого в якості осмотично діючої речовини (ОДР) використано готовий розчин інвертного цукру.