Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of pectin-based and modified starch thickeners on the structural characteristics of low-calorie apple jam(2021) Sylka, Iryna; Nemirich, Oleksandra; Kyrpichenkova, Oksana; Matyiashchuk, Olena; Pavliuchenko, Olena; Furmanova, JuliiaМетою дослідження є визначення ефектів загусників на структурні характеристики низькокалорійного яблучного варення. Розроблено технологію варення із яблучного пюре з повним видаленням цукру та з додаванням підсолоджувача.Документ Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук(2010) Мельнічук, О. Є.; Гащук, Олександра ІзидорівнаУ статті наведено дослідження про розроблення нової технологї виробництва варення з осмотично збезводнених яблук. Запропонована технологія від традиційної відрізняється тим, що виключено процес уварювання, замінивши його осмотичним збезводненням, під час якого в якості осмотично діючої речовини (ОДР) використано готовий розчин інвертного цукру.