Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Програма обчислення рівня попиту на інноваційну продукцію(2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Ткаченко, Д. М.В середовищі Visual Basic створена програма для визначення емпіричної функції попиту на інноваційну продукцію по результатах експертного дослідження ринку за планом повного факторного експерименту (ПФЕ) типу 22 та обчислення за її формулою рівня попиту при довільних значеннях значущих факторів в межах їх змінення.Документ Методика оцінки попиту на інноваційну продукцію(2008) Ткаченко, Д. М.; Скарбовійчук, Олександр МихайловичЗапропонована методика визначення кількісного впливу основних чинників конкурентоспроможності та обчислення рівня попиту на досліджуваному ринку на довільну інноваційну продукцію або науково-дослідні та кострукторські розробки на стадіях проекту, створення та реалізації.Документ Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром(2009) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Федоров, Володимир ГавриловичЗа результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .Документ Розрахункові залежності для обчислення теплофізичних характеристик водних розчинів nacl і cacl2 визначених температури і концентрації(2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Федоров, Володимир ГавриловичВизначені емпіричні функції теплофізичних характеристик (ТФХ) водних розчинів NaCl і CaCl2 від температури (на інтервалі: від температури замерзання до 30 °С) і концентрації (від нульової до евтектичної) за даними із літературних джерел.