Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Холодне охмелення пива
    (2018) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бондаренко, Артем Дмитрович; Василів, Володимир Павлович
    Метою роботи є аналіз сучасних способів охмелення пивного сусла.
  • Ескіз
    Документ
    Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю
    (2001) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Носенко, Володимир Єрофійович; Троценко, Павло Олександрович; Король, Анатолій Миколайович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
    Експериментально встановлений оптимальний час ультразвукової кавітаційної обробки гранульованого хмелю, який складає 5-10 хвилин. Це дозволить максимально екстрагувати гіркі речовини хмелю. При цьому процес ізомеризації у порівнянні з класичною технологією прискорюється в 10-15 разів.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
    (2012) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%. The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.