Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення органічних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
    (2021) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Показано доцільність органічних борошняних кондитерських виробів. Наведено розробки звичайних борошняних кондитерських виробів спеціального призначення. Існує органічна сировини для виготовлення таких виробів. Представлені розробки можуть бути основою для розроблення органічних кондитерських виробів The expediency of organic flour confectionery is shown. The development of ordinary flour confectionery for special purposes is given. There are organic raw materials for the manufacture of such products. The presented developments can be the basis for the development of organic confectionery
  • Ескіз
    Документ
    Argumentation of the efficiency of food fibers usage in bread and bakery products technologies
    (2016) Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Medvid, Irina; Balyas, Natalia
    In this article the appropriateness of bread and bakery products enrichment with the food fibers was examined. The main means of the enrichment were analyzed and their efficiency was proved. It has been found that the most favourable among the existing means of bread and bakery products enrichment is adding the purified products of food fibers.
  • Ескіз
    Документ
    Використання лактулози при виробництві кексів
    (2009) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лиман, Наталія Петрівна
    Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розширенню асортименту борошняних кондитерських виробів спеціального функціонального призначення з пребіотичними властивостями. Розроблено оптимальний рецептурний склад та досліджено вплив пребіотика лактулози. The article is devoted to the scientific rationale and expansion of the range of confectionery special functionality with prebiotic properties. Develop an optimal composition of a prescription and the influence of the prebiotic lactulose.
  • Ескіз
    Документ
    Кондитерські вироби та здоров'я людини
    (2009) Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Представлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.