Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining
    (2020) Deinychenko, Grygorii; Zolotukhina, Inna; Skrynnik, Viltoriia; Fedak, Natalia; Tkachyk, Stanislav; Kravchenko, Tamara; Kravchenko, Kateryna; Deinychenko, Liudmyla; Pavliuchenko, Elena; Furmanova, Yuliia
    The comprehensive effect of the pH medium and the concentration of sugar or sodium chloride on the process of coagulation of egg proteins has been established and analyzed.Визначено та проаналізовано комплексний вплив рН середовища та концентрації цукру або солі на процес коагуляції білків яєць у молочному середовищі.
  • Ескіз
    Документ
    Емпіричні функції теплофізичних характеристик розчинів NaCl від температури і концентрації
    (2008) Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Овчарук, Володимир Олексійович; Федоров, Володимир Гаврилович
    Визначені емпіричні функції теплофізичних характеристик (ТФХ) водних розчинів NaCl від температури (на інтервалі: від температури замерзання до 30 °С) і концентрації (від 0 (нуль) до 23,1 %) за даними із літературних джерел.