Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Винний туризм Молдови
    (2015) Руднєва, Марина Григорівна; Ємцев, Віктор Іванович; Басюк, Дарія Іванівна
    Здійснено аналіз сучасного стану винного туризму Молдови, розкрито його основні принципи та види, виявлено низку закономірностей та взаємозалежностей, між власне виноробством та туризмом. Розглянуто територіальну структуру галузі, зокрема, визначено провідні центри та туристичні дестинації у чотирьох виноробних регіонах – Бельц, Кодру, Штефан Воде і Троянів Вал. Наведено приклади типових винних турів, а також тих, що спеціалізуються лише на конкретному виді напоїв або лікувальних властивостях вина. Проаналізовано проблеми галузі, включаючи недостатнє просування туристичного продукту, як на рівні окремих фірм, так і на загальнонаціональному. Виявлено перспективи розвитку та можливості їх реалізації, шляхом участі в різноманітних міжнародних програмах, в тому числі і з залучення інвестицій. The current state of the wine tourism in Republic of Moldova was analyzed. Its basic principles, types and spatial structure were described. Potential of wine travel and ways of its development were reviewed.
  • Ескіз
    Документ
    Винний туризм як рекламний фактор й інструмент для стимулювання розвитку конкурентного потенціалу виноробних підприємств України
    (2015) Матвєєв, Володимир Володимирович
    Стаття присвячена аналізу сучасного стану та перспектив розвитку винного туризму у світі і в Україні, розкрито його основні принципи та види. Виявлено та описано сегменти споживачів, що зацікавлені у розвитку та поширенню винного туризму. Досліджено ключові характеристики винних турів, які цікавлять респондентів. This article analyzes the current state and prospects of development of wine tourism in the world and in Ukraine, are disclosed its basic principles and views. Discovered and described segments of consumers who are interested in the development and distribution of wine tourism. Investigated the key characteristics of wine tours which interest respondents.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні
    (2012) Басюк, Дарія Іванівна
    здійснено аналіз сучасного стану та перспектив розвитку гастрономічного та винного туризму в Україні, розкрито його основні принципи та види, запропоновано інноваційні шляхи удосконалення спеціалізованого туристичного продукту Annotations: the analysis of current state and prospects of gastronomic and wine tourism in Ukraine, described his basic principles and views, proposed innovative ways to improve the specialized tourist product