Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Імітаційне моделювання процесу тонкого подрібнення м’ясної сировини(2024) Новицький, Владислав Сергійович; Чепелюк, Олександр Миколайович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаДля створення раціональної конструкції обладнання для тонкого подрібнення м’ясної сировини, обґрунтування доцільних режимів його роботи проведено імітаційне моделювання процесу її оброблення в програмі Solid Works Flow Simulation. Для визначення доцільних видів подрібнюючих пристроїв та раціонального режиму їх роботи було промодельовано процес при різних типах ріжучого механізму при зміні частоти обертання ножів. Моделювання показало, що найбільше значення завихреності спостерігається при частоті обертання ножів 2200 об/хв. Високі швидкості забезпечують якісне подрібнення, але призводять до значних витрат енергії. При зниженні частоти обертання завихреність знижується, причому темпи її зменшення падають. Тому доцільно використовувати частоту обертання ножів на рівні 2120 об/хв, що забезпечить достатню якість продукту. Доцільно використовувати ріжучий механізм, що складається з решіток з діаметром отворів 3 мм і 6 мм та двома різними ножами (з трьома лезами та чотирма лезами).Документ Дослідження статичної міцності ножів кутера(2012) Некоз, Олександр Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Філімонова, Н. В.В даній роботі проведено дослідження статичної міцності ножів кутера,обгрунтовано вплив геометричних та конструктивних параметрів ножа на його напружено-деформований стан. In this paper we study the static strength of cutters knifes, the influence of geometrical and structural parameters of a knife in his mode of deformation.Документ Вдосконалення різального інструменту м'ясорізальних машин(2012) Некоз, Олександр Іванович; Батраченко, Олександр ВікторовичРозглянуто роль в технології виготовлення ковбасних виробів операції подрібнення сировини. Визначається залежність виходу готового продукту та його якості від ефективность роботи різальних комплектів, обгрунтовується необхідність забезпечення належної роботи різальних комплектів та дотримання виконання низки вимог до їх конструктивних та кінематичних параметрів, наведено авторські доробки з вдосконалення різального інструменту основних типів м'ясорізальних машин. The role of technology in the manufacture of sausages raw mill operation. Determine the dependence of the yield of the finished product and its quality on the performance of cutting sets, the necessity to ensure proper operation of cutting kits and compliance requirements for the implementation of a number of structural and kinematic parameters are copyright refinement to improve the cutting tool main types of meat cutting machines.Документ Визначення значень робочих зусиль, що діють на ніж кутера(Донецький національний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського, 2012) Некоз, Олександр Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Філімонов, С. О.; Микитюк, Сергій ІгоровичНаведено результати чисельного моделювання умов навантаження но¬жів кутера. Встановлено залежність значення тисків, що діють на ніж від швидкості потоку сировини та її в’язкості. Отримані дані можна використовувати за умови визначення міцності ножів кутера. The results of numerical modeling of load conditions Knife Cutters. The dependence of the pressure acting on the flow rate than the raw material and its viscosity. These data can be used provided the definition of strength blades сutters.