Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Раціональні режими сушіння ріпаку
    (2021) Пазюк, Вадим Михайлович; Шеманська, Євгенія Іванівна; Пазюк, Даша Вадимівна
    Представлені дослідження із знаходженню раціональних режимів сушіння насіння ріпаку виходячи з кінетики сушіння та якісних характеристик. За якісну характеристику була прийнято значення кислотного числа олії та лабораторна схожість насіння ріпаку на 7 добу пророщування. Експериментальні дослідження кінетики процесу сушіння насіння ріпаку проводились на конвективному сушильному стенді із застосуванням автоматичної програми збору та обробки інформації, що дає можливість отримати більш точні дані експерименту. За отриманими даними експерименту за допомогою автоматичної програми збору та обробки інформації побудовані графіки кінетики процесу від впливу температури теплоносія. На представлених графіках представлені криві сушіння та криві швидкості сушіння, що характеризують процес сушіння, який проходить в період падаючої швидкості сушіння.
  • Ескіз
    Документ
    Определение кислотного числа масла методом рН-метрии
    (1979) Архипович, Николай Александрович; Скрипченко, Леонид Кириллович; Герман, Наталия Семеновна; Луцык, Владимир Иосифович; Гончаренко, Борис Николаевич; r
    Метод известных добавок применим для определения активной кислотности масла. Зависимость между титруемой и автивной кислотностью имеет линейный характер. Её можно использовать для взаимного определения этих показателей. Метод определения может быть положен в основу прибора для автоматического экспрессного определения кислотности растительных масел. Method of famous additives аpply for determining active acidity of the oil. The relationship between the titratable acidity and active acidity is linear. It can be used for the mutual definition of these indicators. Method for the determination may be the basis for the device to automatically rapid determination of acidity of vegetable oils.