Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Побудова структурної схеми та аналіз зворотних зв’зків математичної моделі продуктового відділення цукрового заводу
    (2001) Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій Григорович
    Машино-апаратурна схема продуктового відділення цукрового заводу розглянута як об’єкт технології та розроблена її структурна схема. Рециркуляції клеровки та відтоків визначені як зворотні зв’язки. Зроблено їх аналіз та доведено позитивний вплив на роботу продуктових відділень.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності роботи продуктових відділень цукрових заводів
    (2001) Єщенко, Оксана Анатоліївна; Мирончук, Валерій Григорович
    На основі теорії змішування компонентів уточнено модель і розроблено комп’ютерну програму розрахунку і прогнозування кількісних та якісних показників роботи продуктового відділення цукрового заводу, що дає змогу за допомогою персонального комп’ютера залежно від змін характеристик початкових і проміжних продуктів прогнозувати та оперативно корегувати регламент роботи всього кристалізаційного відділення і його окремих ділянок. Це забезпечує раціональне ведення технологічного процесу з метою одержання товарного цукру стандартної якості за найменших енергетичних витрат.
  • Ескіз
    Документ
    Прогнозування показників роботи продуктового відділення цукрового заводу
    (2000) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна
    На основі теорії змішування компонентів уточнено модель і розроблено комп’ютерну програму розрахунку і прогнозування кількісних та якісних показників роботи продуктового відділення цукрового заводу, що дає змогу за допомогою персонального комп’ютера залежно від змін характеристик початкових і проміжних продуктів прогнозувати та оперативно корегувати регламент роботи всього кристалізаційного відділення і його окремих ділянок. Це забезпечує раціональне ведення технологічного процесу з метою одержання товарного цукру стандартної якості за найменших енергетичних витрат.
  • Ескіз
    Документ
    Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру
    (Наукові праці УДУХТ, 1998) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Гулий, Іван Степанович
    Розроблена універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру на основі теорії змішування компонентів. Модель дозволяє за допомогою персонального комп'ютера одержувати реальні характеристики продуктів кристалізації, давати оцінку впливу окремих вхідних факторів на показники роботи схем кристалізації цукру, моделювати роботу кристалізаційних відділень в залежності від реальних умов виробництва, а також гнучко та оперативно реагувати на можливі нестандартні виробничі ситуації.