Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна органолептична оцінка морозива з β-глюканом вівса
    (2022) Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    У статті наведено результати комплексної органолептичної оцінки морозива не­ жирного ацидофільно-сироваткового. Модифіковано дескрипторний метод органо­лептичної оцінки морозива, розроблено таблицю типових вад низькожирного мо­розива із β-глюканом та вдосконалено формулу розрахунку комплексного показни­ка шляхом введення коефіцієнта поправки, що дає змогу підвищити якість продукту, своєчасно виявити його недоліки та порівняти його властивості з відомим аналогами. За результатами комплексної органолептичної оцінки морозива, у тому числі за модифікованим авторами методом, встановлено найвищий показ­ник якості для зразка, що містить 0,75% β-глюкану.