Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Ферментативний гідроліз сироваткових білків молока
    (2020) Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Проведено експериментальні дослідження закономірностей ферментативного гідролізу сироваткових білків. Підібрано протеази різного походження (тваринного, рослинного та мікробного). Закономірності гідролізу сироваткових білків вивчали за наступними параметрами: концентрація ферменту та субстрату, рН середовища, температура та тривалість процесу. Встановлено, що отримання продукту з високим ступенем гідролізу можливе при використанні ферментного препарату Протолад в концентрації 5%, при концентрації білкового субстрата 20%, при цьому середовище має бути лужним, значення рН складає 8,0, а температура процесу має бути 60°С. Результати досліджень можуть бути використані при розробленні натуральних смакоароматичних добавок.
  • Ескіз
    Документ
    Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Бомко, Ірина Василівна; Герасименко, Марина Юріївна
    Дано характеристику перспективним групам ензимів для виробництва в’яленого м’яса. Characteristics of promising groups of enzymes for the production of dried meat.