Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Відновлювальна функція реверсивної логістики для пакувальної галузі(2014) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Захаревич, Валерий БолеславовичРеалізація системного підходу в логістичному управлінні зумовлює мінімізацію витрат окремих підрозділів. Основним об’єктом управління при переміщенні матеріальних ресурсів у просторі між технологічними об’єктами є наскрізний матеріальний потік. Цей потік проходить по логістичному ланцюжку, починаючи від першоджерела — сировини і закінчуючи кінцевим споживачем. За допомогою математичного моделювання на етапі побудови логістичної системи підприємства виконується уточнення даних отриманих шляхом спостережень. Це обумовлює безвідходність, екологічність, зниження матеріальних витрат на складування, перевезення, додаткову переробку відходів при виробництві упаковки. For realization of system hike in a logistic management that will stipulate minimization of charges of separate subdivisions. The basic object of management at moving of material resources between technological areas accept a through material stream. For wastes of polyethylene wares have the most various forms and sizes — from little offcutss to the compact hunches for different configuration of channels of casting of their burrs. For determination of all factors that influence on a working process and characterized of functions, it is expedient to apply a self-reactance model. For determination of all factors that influence on a working process and functions characterize it, it is partly expedient to apply self-reactance model. By means of mathematical design on the stage of construction of the logistic system of enterprise clarification of the data got by a supervision is executed. It stipulates wastelessness, ecofriendlyness, lowering of material charges on warehousing, transportations, additional processing of wastes at the production of packing.Документ Кавітаційна стійкість неметалевих конструкційних матеріалів(Прикарпатський університет ім. Василя Стефаника Фізико-хімічний інститут Асоціація "Вчені Прикарпаття", 2003) Сухенко, Юрій Григорович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Некоз, Олександр Іванович; Сухенко, Владислав ЮрійовичНаведено результати досліджень неметалевих конструкційних матеріалів для експлуатації в умовах кавітаційно-ерозійного зношування. Показано, що полімерні і керамічні матеріали перспективні для виготовлення вузлів технологічного обладнання, призначеного для оброблення харчових середовищ в гідродинамічних кавітаційних апаратів (ГКА). The results of studies of non-metallic structural materials for use in cavitation-erosion wear. It is shown that polymeric and ceramic materials for advanced technological nodes production of equipment for processing food media in hydrodynamic cavitation apparatus (HKA).Документ Сополимеры на основе анионита АН-221 и производных beta-аминофосфоновой кислоты(1990) Губницкая, Е. С.; Штокало, Мирослава Иосифовна; Пересыпкина, Л. П.; Костенко, Елизавета Евгеньевна; Островская, Мира Семеновна; Рыженко, Виктория ЛеонидовнаУстановлены оптимальные условия комплексообразования состав комплекса, рассчитана константа устойчивости. Предложена схема взаимодействия в системе. Разработана методика определения металла. The optimum conditions of the reaction and the composition of complex that is formed were found. The complexformation constant were calculated. The Offered scheme of the interaction in system. The methods of the determination of the metal is designed.Документ Полимерсодержащие производные аминофосфоновой кислоты(1990) Губницкая, Е. С.; Штокало, Мирослава Иосифовна; Пересыпкина, Л. П.; Костенко, Елизавета ЕвгеньевнаОписан синтез полимерсодержащих производных -аминофосфоновой кислоты. Изучено свойства полученных соединений. The Described syntheses Polymers containing derived of the aminophosphonic acid. The Studied characteristic of the got join.Документ Метод спінового зонда і деякі проблеми технології харчових продуктів(2000) Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Дегтярьов, Леонід Сергійович; Полумбрик, Максим ОлеговичУ статті проаналізовано наукову і технічну інформацію про метод спінового зонда і перспективи застосування його в технології харчових продуктів. The article represents the analysis of scientific and technical information about perspectives of spin probe method and ESR spectroscopy and its use in food technologies