2014

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13489

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні проблеми хімії і хімічної технології
    (2014) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто питання фундаментальної та прикладної хімії, харчової хімії та викладання хімії у Вузах. The question of fundamental and applied chemistry, food chemistry and chemistry teaching in universities.
  • Ескіз
    Документ
    Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості
    (2014) Національний університет харчових технологій
    Видання містить програму і матеріали 80 Міжнародна наукової конференції «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості». Розглянуто питання: 1. Історія харчової науки: сучасні проблеми та погляд у ретроспективу 2. Пріоритети харчової науки — інноваційний підхід 3. Моделювання технологічних процесів і харчових продуктів 4. Харчова хімія 5. Енергозбереження — інвестиції в майбутнє 6. Традиції та інновації для технологій гостинності 7. Продовольча та екологічна безпека 8. Сучасна парадигма ефективного бізнесу Розраховано на науковців, інженерів та керівників підприємств харчової промисловості, наукових та освітніх закладів, які займаються означеними проблемами харчової науки. The publication contains the materials and 80 international scientific Conference "New Ideas in food science - new food products industry ". Questions: 1 History of food science: current problems and look in retrospect 2 Priorities food science - an innovative approach 3 Modeling of processes and food 4 Food chemistry 5 Energy saving - investment in the future 6 Tradition and Innovation for Hospitality Technology 7 Food and Environmental Safety 8 The current paradigm for effective business Intended for researchers, engineers and managers of food industry, research and educational institutions that are engaged in the abovementioned problem of food science.