root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Автореферати
05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння
Переглянути за ключовими словами
05.18.05 - Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7363
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Перейти
Або введіть перші символи:
Усі результати перегляду
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Технологія пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин
(
2015
)
Роздобудько, Борис Валерійович
Показати більше
Дисертація присвячена удосконаленню технології пива зі збалансованою кількістю сірковмісних речовин. The thesis dedicated to the improvement of technology of beer with balanced amount of Sulphur-containing substances.
Показати більше