05.18.07 - Технологія продуктів бродіння

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7365

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла
    (1980) Кошевая, Валентина Николаевна
    Разработан технологический режим приготовления ферментированного ржаного солода, учитывающий гидролиз не только крахмала и белков, но и некрахмальных полисахаридов. Солод 2-х суточной ферментации, полученный по этому режиму, как по физико-химическим показателям, так и по степени гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ не отличается от солода с 5-ти суточным сроком ферментации. The technological mode of preparation of fermented rye malt, which takes into account not only the hydrolysis of starch and protein, and non-starch polysaccharides. Malt 2-day fermentation, resulting in this mode, both on physical and chemical characteristics, and the degree of hydrolysis of hemicellulose and gum substance no different from the malt with a 5-diurnal period of fermentation.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології солоду гороху
    (1998) Хіврич, Борис Іванович
    Дисертація присвячена питанням розробки технології солоду гороху з метою широкого використання його в харчуванні людей. Розроблено нову ефективну технологію солоду гороху і продуктів харчування широкого вжитку на його основі, яка дає можливість покращити органолептичні показники та підвищити харчову і фізіологічну цінність продуктів за рахунок зменшення в зерні гороху антихарчових речовин, збільшення вмісту вітамінів, моно- і дицукрів, амінного азоту та інших біологічно-активних речовин. Запропоновано практичні напрями використання солоду гороху в виробництві продуктів харчування, в тому числі і для дитячого харчування, ефективність яких обгрунтована теоретично і підтверджена практично на основі комплексних медико-біологічних досліджень. Результати роботи впроваджені в промисловість.